![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam osób, które działają na tym forum PHP i chciałyby stworzyć FAQ najczęstszych pytań z PHP, tak żeby można było odsyłać ludzi, którzy szukają odpowiedzi często na te same pytania do tego FAQ.
Proszę o kontakt na PW, a tutaj wpisywanie tylko pytań natury ogólnej, pzdr
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wystarczy Szukaj na forum? w dodatku szukanie tutaj jest o dużo bardziej dokładniejsze, ponieważ korzysta z narzędzia google.
Po za tym phpedia.pl zajmuje się tym: http://phpedia.pl/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHPEdia jak na razie ma właściwie z 40 pytań. Mało. Szukam osób do przedsięwzięcia, które się uda.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To ma być FAQ pod patronatem PHP.pl? Ewentualnie, czy posiada jakikolwiek z nami związek?
![]() Pytam, bo nie jeśli nie, to chyba powinienem przenieść na subforum Poszukuję. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cysiaczek
Dział Poszukuję ma taki opis: Tutaj można składać oferty poszukiwania pracy jak i innych artykułow i usług związanych z IT. Dlatego umieściłem tutaj, bo według mnie do "Poszukuję" nie pasuje. Ale mogę się mylić ![]() kobemat Cytat W takim razie sam zajmij się edytcją PHPEdia... Po co tworzyc kolejne jak jest juz jedno? :| Gdyby tak podchodzić do tematu, to nie mielibyśmy Google ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdyby tak podchodzić do tematu, to nie mielibyśmy Google ![]() mielibyśmy, mielibyśmy... Dział Poszukuję ma taki opis: Tutaj można składać oferty poszukiwania pracy jak i innych artykułow i usług związanych z IT. Dlatego umieściłem tutaj, bo według mnie do "Poszukuję" nie pasuje. Ale mogę się mylić ![]() pasuje, pasuje ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
pyro,
możesz nie zaśmiecać tematu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@bear007
Unikasz odpowiedzi na moje pytanie, więc je ponowię: Jaki związek z PHP.pl ma mieć ten projekt? Rozwinę kwestię przeniesienia na inne subforum. Otóż, PHP.pl jest serwisem społecznościowym, więc różne projekty możemy wspierać. Nie oznacza to jednak, że będziemy promowali inne serwisy - niech radzą sobie same. Ty chcesz zrobić FAQ i zachęcasz użytkowników forum.php.pl, aby Ci pomogli. Wykorzystujesz Nas do prywatnego, konkurencyjnego projektu, czy jak? Jeśli tak, to sorry, ale mamy (Ty też) PHPedię, którą można rozwijać. Jeśli mam rację, to Twoje ogłoszenie jest poszukiwaniem ekipy i nadaje się na subforum Poszukuję z tagiem [wolontariat] ![]() Jeśli Ty to widzisz inaczej, to w imieniu użytkowników, proszę o jakieś wyjaśnienie. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Masz moje błogosławieństwo.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cysiaczek
Rozumię. Proszę o przeniesienie do działu poszukuję. Ps. Czy PHPedia jest związana z php.pl? |
|
|
![]()
|
|
Tak, PHPedia to projekt użytkowników PHP.pl
![]() Przenoszę na Poszukuje i opatruję tagiem [wolontariat]. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:54 |