![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mój dzisiejszy problem polega na popraniu z bazy danych markera i wyświetlenia go na mapie. Próbowałem róznych sposobów, ale mi nie wychodzi. Link ten skrypt mi się podoba ale nie umiem go zmodyfikować może mi pomożecie dokładnie chodzi o tą linię
bo moja tabela ma więcej pól i zapytanie go niej wygląda tak
może ktoś wie jak to zmodyfikować , albo wytłumaczy jak to zrobić ![]() Chyba że ktoś ma lepszy sposób, chetnie sie z nim zapoznam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem ,że chcesz wyświetlić kilkadziesiąt markerów na mapie raz czytałem jeden artykuł w którym sprawdzano z jaką ilością komputer sobie nie poradzi okazało się ,że więcej niż 100-200markerów nie warto pchać na mapę ale do rzeczy. Jak utworzyłem mapę z markerami za pomocą strony:http://web4you.com.pl/ A system wyświetlania markerów podpatrzyłem na stronie epoznan.pl gdzie mają mapę. Popróbuj w razie dalszych problemów z Google maps pisz na forum. Ja też niedawno rozpocząłem przygody z mapkami google
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to może ktos mi wytłumaczy o co chodzi w tej lini i jak ją wedytować
![]()
starczyło by mi jak by mi kotoś powiedział co znaczą \t %f %s \n - wiem że to łamie linie w kodzie html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 42 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
\t to chyba tabulacja %f zmienna typu float %s typu string
|
|
|
-gosc- |
![]()
|
Goście ![]() |
bo moja tabela ma więcej pól i zapytanie go niej wygląda tak
Na poczatku (jak już wspomniano wyżej) mamy formatowanie, zaś następnie wyswietlanie właściwych danych, czyli w tym przypadku pół lat,lng,flaga,nazwa. Jeśli Twoja tabela wygląda jak wyżej, to :
Chociaż dla mnie to wygląda dziwnie. Zajrzyj na LINK |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 23:22 |