![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy jest możliwe,napisanie takiego skryptu który przechwyci 5 ostatnio zmodyfikowanych plików w danym katalogu ? Jeśli tak,to proszę o podanie z jakiej funkcji mam skorzystać lub proszę podsunąć jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale takie rzeczy można samemu znaleźć. Bez przesady.
Wchodzisz na strony dokumentacji: Funkcje Systemu plików. Lecisz po opisach funkcji i co? Znajdujesz taką, która ma opis: Pobiera czas ostatniej modyfikacji pliku. Ciężko było? Samo zagadnienie wybierania plików z katalogu i ich sortowania czy umieszczania w tablicy jest tak popularne, że zgrzeszysz jeśli nie znajdziesz na forum odpowiedniego wątku ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc.. już wiem jak pobrać date modyfikacji.. ale dalej nie wiem jak w while() zrobić żeby dodawał wynik do tablicy...moglbys mi mi pomóc?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 14:33 |