![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz Sobie poradziłem!
Dziekuje... Ten post edytował messik 14.08.2008, 02:32:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień nazwę tematu na normalną, bo "POMOCY" nic nam nie mówi o problemie. A po drugie, nie lepiej zgłosić się do osoby, która wykonała tą stronę, sugeruje się tym co jest w źródle strony napisane:
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z checia sie zwroce jesli tylko uda mi sie skontaktowac.
Chcial bym jednak rozwiazac problem jak najszybciej, Przepraszam jestem nowy na forum, juz zmieniam. Prosze o Pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z checia sie zwroce jesli tylko uda mi sie skontaktowac. Chcial bym jednak rozwiazac problem jak najszybciej, Przepraszam jestem nowy na forum, juz zmieniam. Prosze o Pomoc. No może teraz jest i lepiej, ale czemu krzyczysz (duże litery w nazwie tematu), proszę Cię jeszcze o tą zmianę. Wejdź gdzieś w indeks tam gdzie znajdziesz metatagi, i zmień po prostu:
na
Albo poszukaj tej instrukcji, którą Ci zostawił. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:03 |