![]() |
![]() |
--kalis-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Potrzebuje stworzyc skrypt ktory w zaleznosci od wybranego przycisku z formularza uruchomi jedna z 4 funkcji. Stworzyłem coś takiego :
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i ? Nie napisałeś z czym masz problem (co Ci nie działa), a forumowa wróżka (
![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
--poczatkujacy-- |
![]()
|
Goście ![]() |
hehe sorry nie wiem czemu nie dopisalem
No nie wywoluje sie funkcja po nacisnieciu na przycisk |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 22.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja nie widziesz Submit button z ID.
Potem jakos dziwnie chcesz przez GET przekazac ?cmd= POSTEM. Ustaw button z namem i zdecyduj sie czy robisz getem czy postem. http://www.tizag.com/phpT/forms.php Jest tam button name = add ale potem sprawdzacz czy cmd jest set a forma nie ma swojego submita. Przeczytaj tutorial |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Skąd: z nad Jarugi Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W kodzie masz
W miejsce type="button" wstaw:
Według opisu do wysyłania formularza powinien służyć przycisk "submit" a nie "button". Cytat W przypadku zastosowania type="button" na ekranie pojawi się przycisk, po kliknięciu którego, nie nastąpi żadna akcja.
-------------------- Aktualny projekt: Nauka OOP :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po zmianie button na submit dalej nie wywoluje funkcji dodaj
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:02 |