![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję na stronie pobierać informacje o pogodzie (mapki). Mapka powinna wyglądać jak na tym zdjęciu w linku. Niestety nie mogę uzyskać info od zleceniodawcy skąd pobrał taką mapkę (z jakiego serwisu). Może ktoś z Was wie, jaki serwis udostępnia takie mapki lub coś podobnego?
![]() -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie śmiej się, ale SuperExpress
![]() Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź ale:
1. raczej mapka nie może być z logo (w tym wypadku se) 2. se ma tylko ogólne mapki (a jak widzisz po boku są lini do temp itp) -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pobierać dane z serwisów pogodowych i sam sobie wygenerować.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Możesz pobierać dane z serwisów pogodowych i sam sobie wygenerować. No niestety nie o to mi chodzi. Prosty kod do zamieszczenia na stronie (jak w SE) ale z większymi możliwościami. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pobierać dane z serwisów pogodowych i sam sobie wygenerować. Nie możesz tak robić: http://www.imgw.pl/wl/internet/zz/_glob/prawne.html §2.1 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up to dotyczy tylko strony instytutu:) inne strony mogą mieć inna polityke
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W mojej stopce Szkoła Żeglarstwa jest link do strony gdzie na dole jest taka mapka. Żeby móc ją umieścisz musisz najpierw napisac do INSTYTUTU METEOROLOGII I GOSPODARKI WODNEJ strona http://www.imgw.pl/wl/internet/zz/
Poszukaj u nich na stronie informacji o tym. -------------------- Kosmetyczka , Szkoła Żeglarstwa, pilot wycieczek
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 02:46 |