![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś mógłby mi polecić dobre, darmowe, lub tanie IDE, które będzie potrafiło wykorzystać zend framework?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Eclipse PDT lub, jeśli chcesz szpanować komercyjnym softem, Zend Studio. Ja używam PDT - i w domu i w pracy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zend Studio for Eclipse
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś mógłby mi polecić dobre, darmowe, lub tanie IDE, które będzie potrafiło wykorzystać zend framework? Kolega napisał darmowe zatem Zend Sudio w jakimkolwiek wydaniu odpada. PDT jest bardzo dobre, mozesz poczekac do wrzesnia bodajze wtedy wyjdzie PDT oparte na najnowszym Eclipse Ganymede. -------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:30 |