![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
zaczynam zabawe z symfony I od razu na starcie natrafilem na problem :/ probuje wykonać ten oto tutorial : http://trac.symfony-project.org/wiki/Docum...t_project/trunk juz w momencie proby wykonania polecenia $ php symfony.php propel-build-model wywala mi blad: Runtime error! Program c:/apache/php/bin/phpexe R6034 An application has made an attempt to load the C library incorrectly. Please contact the application's support team for more information. Klikam OK i wyskakuje kolejne okienko z info: PHP Sturtup: Unable to loda dynamic library c:/apache/php/extrnsions/php_curl.dll - procedura inicjowania biblioteki dynamicznej nie powiodla sie. Nie wiem co to za blad:/ macie moze jakies pomysly ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a nie wystarczy przeczytać 2 komunikatu i sprawdzic czy jest ta biblioteka? i ewentualne zakomentowanie jej w php.ini?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok
pomoglo, tzn czesciowo. już rozwiązałem problem Dzieki za pomoc Pozdrawiam Ten post edytował pero 11.08.2008, 17:38:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak jestes w konsoli i chcesz wywolywac komendy to nie pisz:
php symfony.php propel ... tylko: symfony propel.... powodzenia -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:45 |