![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciał bym przedstawić mój zestaw modyfikacji do skryptu forum txtbb
Drobna uwaga co do nazwy forum a dokładnie jego druga końcówka sheepWarez słowo warez nie oznacza że na forum będą umieszczane skrypty takie jak IPB czy inne płatne skrypty i nie będzie to forum warezowe ! Forum będzie przeznaczone na publikacje informacji o darmowych skryptach, szablonach itp i pomoc w instalacji tych skryptów. Nie pisać że jest to reklama bo forum jak zostanie ukończone w 100% zostanie przeniesione na nowy serwer i zostanie zmieniony adres. A teraz proszę o ocenę tego co zrobiłem do tej pory. A teraz co do zmian które wprowadziłem do skryptu txtBB: Wygląd: - Zmieniłem trochę styl forum. - Wykonane ikonki działu ( nie całkowicie są mojego autorstwa są to ikonki o nazwie Tango dostępne za darmo ) Modyfikacje: - Ikonki Działów - Każdy dział na forum ma własną ikonkę - wykonane w 100% - ShoutBox - już napisany w 100% dopisałem klika emoticonek no i cenzurę i tag [b ] [/ b] ( bez spacji ) - Emblematy dla grup wykonane w 100% - Kod forum został poprawiony o kilka poprawek które zwiększa bezpieczeństwo. - Nowy token w rejestracji użytkowników który może utrudni ( mam taką nadzieje ) rejestracje dla młodszych użytkowników internetu. - InfoPanel ( pasek ruchomy pod logiem ) mała modyfikacje wyświetlająca wszelakie informacje które można zmienić z poziomu panelu administracyjnego. Dziękuje za ocene:) Ten post edytował luzak124 21.08.2008, 11:50:27 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oryginału nie widziałem, ale ta przeróbka ładnie wygląda
![]() Może trochę wolno się ładuje (system plików - wiadomo..., MySQL chodzi błyskawicznie...), ładny i estetyczny wygląd, do kodu nie zaglądałem. Ciekawy pomysł z tokenem, ale jedno pytanie; dlaczego bronisz rejestrację młodszym? ![]() Pozdrawiam, WebNuLL(Babcia@Stefa) -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale przykładowe dziecko Neostrady które będzie chciało zrobić "spam" na forum może podczas odczytywania tokena się mu odechce
![]() a co do oryginału wygląda tak: http://www.zelaznarzadowa.yoyo.pl/index.php ( pierwsze lepsze forum znalezione w google ) -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Pozostało do wykorzystania 1000 znaków. I cały czas jest ten 1000 ![]() |
|
|
![]()
|
|
U mnie działa. Przypadkiem nie masz wyłączonej obsługi JavaScript ?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JS działa
![]() (Opera 9.5, win xp) |
|
|
![]()
|
|
JS działa ![]() (Opera 9.5, win xp) Faktycznie licznik znaków nie działa pod opere. Postaram się coś z tym zrobić ale to potem teraz muszę dokończyć pisanie modyfikacji "Pomógł" coś podobnego jak tu na forum i dokończyć prace nad tym czego nie skończyli autory skryptu czyli miedzy innymi poprawić skrypt by działał w pełni na bazie MySQL. Jeżeli macie jakieś uwagi proszę pisać. //edit Tak na szybko poprawiłem pod opera licznik znaków u mnie działa proszę o sprawdzenie czy u was też działa licznik znaków pod opere. Ten post edytował luzak124 12.08.2008, 19:32:30 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Tak na szybko poprawiłem pod opera licznik znaków u mnie działa proszę o sprawdzenie czy u was też działa licznik znaków pod opere. Działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum już gotowe.
Postanowiłem otworzyć support skrypt txtBB i tak powstał txtBB support - forum txtBB.pl Proszę o ocenę. Jeżeli macie jakieś uwagi proszę pisać konto testowe: login: test1 Haslo: test@teast.pl Ten post edytował luzak124 24.08.2008, 16:18:07 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 15:17 |