![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2008 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki skrypt:
To jest skrypt na zmieszanie i zwieszanie czcionki chciałem go użyć w systemie newsów ale jak daje + lub - to powiększa mi on lewe menu i zmniejsza ;/ Help |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W kodzie masz taką sieczkę, że trudno cokolwiek powiedzieć, zwłaszcza że nie masz tutaj lewego menu.
Zwróć uwagę, że skrypt zmienia czcionkę znajdującą się na stronie w elementach p - jeśli to menu jest w takim elemencie, to się zmieni. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2008 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ehh a w menu niema p ;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź na stronę z przeglądarki, wybierz opcję pokaż źródło i wklej je tutaj.
Gdzieś indziej zmienia się czcionka, czy tylko w tym menu? |
|
|
![]()
|
|
![]() A czcionka tylko w systemie news ;] Tylko zastanawiam się co lepiej zrobić by wszystkie newsy czy wybrany. |
|
|
![]()
|
|
Pokaż mi źródło całej strony. Ale nie z kodem php, sam html i js.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam skrypt zwieksza/zmniejsz wielkosc czcionki wszystkich elementów <p> na stronie jeżeli zamiast p dasz td to powinno działać ale nie wiem co jeszcze ci będzie zwiększać bo generalnie powinieneś przerobić skrypt żeby działał na określonej klasie a nie na określonym tagi
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
heh to widziałem bardzo dużo razy lecz nawet nie wiem gdzie tam wpisać co ma pobierać z bazy i tak jak ja już mam zrobione :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:38 |