![]() |
![]() |
--Majki-- |
![]()
|
Goście ![]() |
W katalogu public mam plik style.css chciałbym żeby dostęp do niego miał tylko serwer. Dokładnie chodzi mi o to, żeby style wczytywały się na stronę, ale gdy jakiś użytkownik wejdzie na adres domena.pl/public/style.css dostawał komunikat błędu 403. Próbowałem tak, ale nie działa.
Cytat RewriteEngine off
Access allow 127.0.0.1 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 10 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co chcesz robić takie zabezpieczenia?
jak tak zrobisz, to css będziesz musiał inkludowac do pliku index (czy może się mylę?), inaczej go nie odczytasz, a jak zainkludujesz to ktoś będzie to miał w indeksie i nie będziemusiał wpisywac adresu do pliku css... -------------------- Rachunkowość w biurze we Wrocławiu: biuro rachunkowe wrocław, miejca parkingowe przy Okęciu parking Okecie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie da sie tak, serwer nie ma nic do plikow css, pliki css sa interpretowane przez przegladarke i musi miec ona do nich dostep, a jesli przegladarka ma do nich dostep to i user ma
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:07 |