![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
potrzebyje znaleść emulator serwera pod Windows do testowania strony www zanim umieszcze ją na właściwym serwerze, ponieważ jestem początkujący w tej dziedzinie prosił bym o proste pokierowanie mnie gdzie mógłbym znaleść taki emulator i jak go skonfigurować żeby nie trzeba było łączyć sie z siecią. fajnie by było żeby można było na nim umiścić joomla lub inny programik do tworzenia stron z góry dziekuję za każde przydatne info |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi ci o Krasnal albo XAMPP? jak nie wiesz co to to google
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a który z nich jest łatwiejszy w obsłudze i nie wymaga skomplikowanej konfiguracji i czy można je zastosować po Windows Vista
Ten post edytował maxx123 8.08.2008, 20:22:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
XAMPP jest dobrze rozwijany i ma bardziej sensowne ustawienia domyślne.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
>> Webserv <<
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:28 |