![]() |
![]() |
-Rolmo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam formularz kontaktowy. Po kliknięciu wyślij wyskakuje im błąd
Kod Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/amkfinance/ftp/mail.php on line 3 Trzecia linijka wygląda tak: Kod $submit ="$Rodzaj działalności: = $_POST['rodzaj_dzialalnosci']; \n Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował JoShiMa 8.08.2008, 11:37:19 -------------------- |
|
|
-Rolmo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Teraz coś takiego
Kod Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/amkfinance/ftp/mail.php on line 3
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chociaż coś podejrzewam patrząc na ten kod, że i tak będzie źle. Pokaż więcej.
Nie ejstesmy tu parserem składni. Jak nie dajesz rady ze składnią to już porażka. Zmień zainteresowania ![]() |
|
|
-Rolmo- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nazwy zmiennych nie mogą zawierać spacji!
U Ciebie wygląda jakby to była cała nazwa zmiennej. Jeśli jest to fragment łańcucha do wyświetlenia na ekranie, to inna sprawa. Jeśli nie, to chyba masz złe przyzwyczajenia z Pascala i musisz się nauczyć składni języka zanim zaczniesz w nim więcej pisać (operator przypisania to = a nie :=) Ten post edytował Shili 8.08.2008, 12:01:51 |
|
|
-Rolmo- |
![]()
|
Goście ![]() |
To daję cały kod:
Tu doradził mi znajomy jak zrobić tylko zniknął i ja z tym sam zostałem...
Co zrobić żeby działało? oO |
|
|
-Rolmo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Na czerwono nazwy zmiennych są? U mnie żadna nie zawiera spacji...
|
|
|
![]()
|
|
Co zrobić żeby działało? oO ~Shili Ci napisała. Zastosuj się w całości do jej rad to pogadamy. Nazwy zmiennych nie mogą zawierać spacji! U Ciebie wygląda jakby to była cała nazwa zmiennej. Jeśli jest to fragment łańcucha do wyświetlenia na ekranie, to inna sprawa. Jeśli nie, to chyba masz złe przyzwyczajenia z Pascala i musisz się nauczyć składni języka zanim zaczniesz w nim więcej pisać (operator przypisania to = a nie :=) Przeciesz Ty kompletnie nie potrafisz programować w PHP. Znasz składnię? Co to jest := PASCAL? Odsyłam do dokumentacji. |
|
|
-Rolmo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Fakt... Nie umiem
![]() Niech ktoś da przykładzik jak mam to robić bo ja w te klocki to zielony jestem. |
|
|
![]()
|
|
Cytat U mnie żadna nie zawiera spacji... Nie, skądże, tutaj Kod $Orientacyjna liczba dokumentów sprzedaży miesięcznie są aniołki nie spacje.Zacznij od jakiegoś kursu. Dużo ich jest, naprawdę, a bez tego nie dasz sobie za cholerę rady. |
|
|
-Rolmo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Znajomy mi powiedział że w nawiasie sa wartosci zmienne oO... No ale cóż... To poszukam tego kursu...
|
|
|
![]()
|
|
Niech ktoś da przykładzik jak mam to robić bo ja w te klocki to zielony jestem. Ten wątek to już przesada.To jest przedszkole, to fakt. Ale żeby tu pisać trzeba mieć jakąś elementarnę wiedzę o języku. Tworzenie zmiennych i składnia to już takie podstawy, których tu wymagamy. Do nauki sa kursy i dokumentacja. Przykro mi. Zamykam, pewien poziom nalezy trzymać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:08 |