![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy można zrobić coś takiego? Chciał bym zrobić licznik czasu każdego gracza. I jak wpisze swój nick to pojawi mu się ile czasu gra. Myślałem że może bym to zrobił tak Jakaś baza MySQL i z tej strony http://www.tibia.com/community/?subtopic=w...mp;world=Aldora pobierało by wszystkie nicki i tak z każdego serwera naprzykład co 5 minut. i zapisywało by do bazy. Jak by za 5 minut nie było juz danego nicku to niedoliczało by mu tych 5 minut itp. Oto moje pytanie: Czy dało by rade zrobić tak jak myślałem, czy jest może jakis lepszy sposób? Bo tych danych było by dużo bo nicków jest z 80 tysięcy. Niemożna tego zrobić? Bardzo mi na tym zależy -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem dokladnie co chcesz zrobic i dokladnie w taki sposob sa robione inne strony, ktore realizuja ten problem, tak wiec wszystko tak jak mowisz. jedynie czas lepiej zwieksz do powiedzmy 15 minut (taki czas maja ustawione strony konkurencji
![]() ![]() -------------------- Wrzasq.pl
Tworzenie stron i aplikacji internetowych. Chillout Development - tworzenie stron i aplikacji internetowych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może być nawet co 15 minut , ale jak coś takiego zrobić od czego zacząć, co poczytac na ten temat? Szukałem i znalazłem tylko cos takiego co mi odpisali na innym forum.
aby pobierqało nicki i levele : wyrażenia regularne (preg_match_all) zapis co 15 minut. CRON Moglibyście mi to bardziej dokłanie wytłumaczyć, albo podać link gdzie o tym przeczytam ? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:18 |