![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z konfigiem apacha pod win xp dostaje takie błędy:
[php:1:ec3cb89fb5]<?php if (!$co || $co=="print"){} ?>[/php:1:ec3cb89fb5] Notice: Undefined variable: co in c:program filesapache groupapachehtdocsksiega2index.php on line 126 [php:1:ec3cb89fb5]<?php else { $pasek .= "<font color=red><b>"; } ?>[/php:1:ec3cb89fb5] Notice: Undefined variable: pasek in c:program filesapache groupapachehtdocsksiega2index.php on line 149 [php:1:ec3cb89fb5]<?php if ($co=="add"){ $data= date("d-m-Y H:i"); } ?>[/php:1:ec3cb89fb5] Notice: Undefined variable: co in c:program filesapache groupapachehtdocsksiega2index.php on line 223 Na serwerze w internecie nie mam tych błęów więc podejzewam ze to kwestaj konfigu apacha. Proszę o wskazówki, gdzie i co mam poprawic. |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w php.ini musisz wylaczyc raportowanie bledow typu notice ...
ustaw w php.ini : Kod error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE i nie bedziesz mial juz notice
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mialem ten sam problem co kolega ale oprocz tej informacji nie dodaje mi tych wartosci do bazy! apo zrobieniu tego co powiedziales ze trzeba zrobic to "notice" mi zniknal ale dalej mi nie zapisuje :/
-------------------- Windsurfing -> way of my life !!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra juz wiem sam sie dokopalem chodzilo o "register_globals = On" a nie off wiec na przyszlosc dla innych w php.ini zmiencie!!!
-------------------- Windsurfing -> way of my life !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 03:22 |