![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taką funkcję:
a w bazie mam taką linijkę odpowiadającą zapisowi tej wartości:
i kiedy wykonam ją sobie cronem to mi się nieraz pojawia większa wartość niż 3000, która jest losowana od 2400 do 3000 wie ktoś co tu jest źle? dam pomógł ![]() dobra, poradziłem sobie ma teraz tylko 1 problem, bo im gracz jest lepszy pod względem szybkości, techniki i kondycji tym wartość (czas w sekundach np. 2547) jest większa, a chodzi mi o to by była mniejsza, pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Matematykę w podstawówce miał?
A jak naprawdę, nie miałeś, bądź jesteś na poziomie intelektualnym niższym niż szóstoklasista. To wstaw poprawiony kod, że wyświetla między 2400 a 3000, to ktoś Ci pewnie podpowie. |
|
|
--damian238-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ma teraz tylko 1 problem, bo im gracz jest lepszy pod względem szybkości, techniki i kondycji tym wartość (czas w sekundach np. 2547) jest większa, a chodzi mi o to by była mniejsza, pomoże ktoś? 3000 - $bieg i bedziesz mial wartosci mniejsze im wieksze.... Dosc logiczne. Poza tym bieg to liczba a nie zaden tekst, wiec VARCHAR jest lekko chybiony -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 14:37 |