![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym roku zdawałem maturę - moje wyniki to 66% rozszeżona matematyka, 62% rozszeżona fizyka, więc raczej bez szaleństw. Zastanawiam się nad podjęciem studiów na Politechnice Wrocławskiej, Wydział Elektroniczny - Informatyka. Zastanawiam się jednak, czy za 5 lat rynek pracy wziąż będzie "korzystny" dla absolwentów tego kierunku... czy w pewnym momencie nie "wyczerpie" sie zapotrzebowanie na absolwentów Informatyki? Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że nikt wróżką tutaj nie jest - ale jako, że częśc z Was takowe studia ukończyła, albo ukończy, to na pewno jakieś przypuszczenia i opinie na ten temat macie. Jak jest obecnie? Czy dosyc latwo znalezc po nich dobrze platna prace (za taką uznaję te 4-5 tys miesięcznie)? Oczywiście chodzi mi o studia na Politechnice Wrocławskiej, Wydział Elektroniczny. Jeśli nie Informatyka, to zastanawiam się jeszcze nad Automatyką i Robotyką, na tym samym wydziale...
Ten post edytował arszawin 1.07.2008, 12:32:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:14 |