![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kod <?php $wAx = $_GET['wAx']; $wBx = $_GET['wBx']; $wCx = $_GET['wCx']; $wAy = $_GET['wAy']; $wBy = $_GET['wBy']; $wCy = $_GET['wCy']; $w=abs(($wAx*$wBy + $wAy*$wCx + $wBx*$wCy - $wCx*$wBy - $wCy*$wAx - $wBx*$wAy)/2); print '<form action= "wynik.php" method=get>'; print 'Wpisz tekst do pola formularza '; print 'wierzchołekA'; print '<input type="text" name="wAx">'; print '<input type="text" name="wAy"> '; print 'wierzchołekB'; print '<input type="text" name="wBx">'; print '<input type="text" name="wBy"> '; print 'wierzchołekC'; print '<input type="text" name="wCx">'; print '<input type="text" name="wCy"> '; print '<input type="submit" value="Licz">'; print '<form>'; ?> A co mam wpisać w wynik.php ,bo wpisałem Kod <?php print "Pole trojkata o wprowadzonych współrzędnych wynosi: "; print $_GET ['w']; ?> i nie wyświetla żadnego wyniku. Co muszę zmienić? może w tym pierwszym kodzie jest jakiś błąd?
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:02 |