Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Pomożecie? Pomożemy!, web 2.0 o Euro 2008
macza

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich.

Korzystając z dobrodziejstw web 2.0 jako dobry programista, chciałem rozpocząć pracę nad portalem web 2.0. Jako że posiadam domenę MyEuro.pl postanowiłem zainwestować swój czas w tworzenie portalu o Euro 2008. Pewnie zastanawiacie się dlaczego zamieszczam ten temat. Śpieszę z wyjaśnieniami. Założenie było takie. Portal z aktualnościami, informacjami, szczegółami na temat Euro 2008 itd. Wszystko ok... tylko potrzebuję badania rynku, a nie posiadam funduszy na takowe. Postanowiłem zapytać Was. Spędzacie godziny na przeglądaniu stron, używacie portali (wp, onet, nasza-klasa, generacja, gram), już wiecie co was denerwuje, zniechęca i przeszkadza przeglądając wspomniane strony. Nadal nie wiecie czego oczekuję od Was.

Co według Twojego uznania powinien zawierać portal o Euro 2008, a czego nie? Co zachęci Ciebie do odwiedzin i polecania go znajomym? Jak wyobrażasz sobie działanie portalu lub elementów strony? Czy chciałbyś ingerować w jego treść artykułów, komentować, oceniać? Chciałbyś tworzyć społeczności tj. "klub kibiców Wisły, Polski, Niemiec"?

Chodzi mi tu np.: "Wg mnie portal powinien oferować konkursy z nagrodami, forum (...), a zniechęcają mnie płatności SMS, reklamy, limity..." (proszę jak najmniej kierować się przykładową wypowiedzią)
W ramach "wynagrodzenia" mogę zaoferować dla wszystkich wypowiadających się specjalną rangę w portalu MyEuro.pl, dzięki której zdobędziecie dodatkowe możliwości na mojej stronie (z tymi osobami skontaktuje się przez PW).

Z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi. (do adminów, moderatorów: Nie jest to temat promujący serwis (nie zamieszczam linków w poście) jedynie ma on za zadanie zebrać ważne dla mnie informacje.)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.09.2025 - 16:10