|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (20%)
|
Dostałem ofertę wykonania systemu do zarządzania użytkownikami firmy hostingowej i jej usługami.
Moduły: login main-menu ftp www im dns database output users plans Krótki opis - trzymać się standardów - dostarczają schemat bazy mysql - dostarczają imgs i wymagania nt układów - w umowie nie ma nic o zapłacie za wykonanie projektu w (np) 80% i częściowe wynagrodzenie. Nie ma także żadnej zaliczki. - nie zamierzają jej sprzedawać (prawa autorskie zostają na mnie) - notka o mnie w META strony głównej - całkiem złożony - przelew po finalizacji - modułowa, rozszerzalna we wszystkie strony budowa Dają dość dobrą specyfikację. Na moim koncie: 5 lat informatyki (dzienne) 3 mies w firmie budującej serwisy int. wyjazd do anglii programista 4+ na 5 (wnioskując studia) Ciężko mi określić czas, bo jednak za mało wykonałem projektów komercyjnych. Także proszę o Wasze historie (a może linki). Czyli: za ile i kiedy? Byłbym b. wdzięczny za pomoc. |
|
|
|
jamSoft na ile to wycenić? 9.04.2008, 22:41:42
mike Już pomijam to, że na forum.php.pl wycen... 9.04.2008, 23:10:23 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 22:05 |