![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postanowiłem na swojej stronie zrobić skrypt galerii dla zalogowanych użytkowników (ten kto jest zalogowany na w swoim profilu własną galerię).
Kod wyświetleń zdjęć:
Dopiero co zacząłem i już mam problem. A mianowicie w każdym profilu ukazują się zdjęcia danego usera (miniatury), gdy się na nie kliknie otwiera się popup i oryginalną wielkością zdjęcia. Zdjęcie się pokazuje poprawnie brakuje mi tylko stronicowania (nie wiem jak napisać) zdjęć w popupie typu poprzednie następne bawiłem się już z $_GET['id']; i dodawałem 1 ale to był marny pomysł. Chcę jeszcze jak popup z danym zdjęciem się otworzy i będę miał już stronicowanie jak ktoś będzie przeglądał zdjęcia żeby nie trafił na zdjęcie innego usera ( do tego celu trzeba odpowiednio skonstruować zapytanie z przekazaniem id osoby czego nie umiem (nie wychodzi mi)) Kod popupów
screen tabeli z bazie (IMG:http://img187.imageshack.us/img187/748/beznazwy1ge7.gif) W razie pytań proszę pytać |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:46 |