![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Już chyba z tydzień próbuję rozwiązac ten problem, ale nie mogę nic wykombinować, ani znaleźć w necie, więc proszę o waszą pomoc. Więc mam stronkę z edycja rekordów rekordów w formie tabelki: ================================================ .....ID.......|.............Osoba.................|.........edycja......|....usu ecie....... ================================================ .....01.......|.............Osoba 1..............|.........edytuj.......|.......usuń.......... ================================================ .....02.......|.............Osoba 2..............|.........edytuj.......|.......usuń.......... ================================================ coś w tym stylu: i teraz jak klikam na edytuj przy którymś kontakcie, to w jego wierszu za pomocą ajaxa wczytuje mi się formularz edycji ================================================ .....ID.......|.............Osoba.................|.........edycja......|....usu ecie....... ================================================ .....01.......|.............Osoba 1..............|.........edytuj.......|.......usuń.......... ================================================ .....................TUTAJ WCZYTUJE SIĘ FORMULARZ EDYCJI.......................... ================================================ .....02.......|.............Osoba 2..............|.........edytuj.......|.......usuń.......... ================================================ Dobra, do tego momentu sobie poradziłem, działa jak należy, tyle, że w moim formularzu mam wyszukiwarkę opartą również na ajaxie. I teraz tak, jeśli klikne na EDYTUJ np. przy osobie 1, formularz się wczyta i będę mógł normalnie kożystać z wyszukiwarki. Ale jeśli teraz kliknę na EDYTUJ np. przy osobie 2, znów formularz się wczyta, ale nie mogę już kożystać z wyszukiwarki, wpiszę coś w pole wyszukiwania i klikam na przycisk wyszukaj i........ NIC, po prostu nic się nie dzieje. Już jestem zdesperowany, normalnie coś mnie trafi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Proszę o pomoc, jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam Ten post edytował puz219 6.03.2008, 11:55:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:00 |