![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otoz buduje strone (html+php+mysql) oparta na div'ach. Strona podzielona jest na 4 sekcje: naglowek, stopke, lewe menu i zawartosc, czyli czesc, gdzie ma sie pojawiac glowna czesc wyswietlanego tekstu.
W lewym menu, na poczatku, jest formularz logowania. I teraz glowne pytanie, jak zrobic odnosnik do odpowiedniego div'a, tzn. jak zrobic, aby konkretna strona otworzyla sie po jakims tam warunku w odpowiednim, wybranym przeze mnie div'ie? Na przyklad po zalogowaniu, skrypt logujacy powinien w miejsce formularza w lewym menu wpisac "Czesc Zenku ![]() Ponizej szkielet strony: Kod <div id="kontener"> <div id="naglowek"> <h1>TYTUL</h1> </div> <div id="nawigacja" name="nawigacja"> <?php poczatek(); ?> </div> <div id="zawartosc"> <?php echo ('<h2>PHP DZIAŁA</h2>'); ?> </div> <br class="clearfloat" /> <div id="stopka"> <p>Autor: Ja</p> </div> </div> Prosze o pomoc, gdyz na googlach jest podane dla JS i dla Ajaxa, ja chcialbym to zrobic wykorzystujac tylko HTML + PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:50 |