![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chcę zrobić aplikację, która wstawia mi rekordy do bazy danych. Samochody.php to plik gdzie mam nr, marke, model itd i tutaj chce powstawiać kolejne dane. Baza danych znajduje sie na szkolnym serwerze i niestety nie wiem czy zrobić od nowa cały plik czy też jest możliwośc szbkiego zmodyfikowania pliku samochody.php
abym mógł wstawiać dane a tutaj mam plik samochody2 gdzie wybrałem większość z tablicy z tym że całkiem mam to pomieszane np; pod typem są marki itp i mam pytani czy mógłby ktos to poprawić bo ja juz sie pogubiłem a starłem się robić analogicznie do w/w
Spróbowałem zrobić Inserta do mojej tabeli samochody
i niestety nie łączy mi Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /home/informatyka/2006/23dr-a-4/lanecki/public_html/new5.php on line 2 Nie można się połączyć Baza danych w szkole jest w Postgresie moze trzeba jeszcze coś więcej podać a może podałem zły mysql_select_db (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Proszę o pomoc Ten post edytował Ryest 31.01.2008, 23:50:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:20 |