![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
dzis postanowlem dowartosciowac u ulatwic zycie przyszlym uzytkownikom mojej strony "AUTO LOGOWANIE" opiera sie ono na sesji i cookie. gdy przeslane dane z formulaza logowania zgadaja sie z danymi w bazie to wtedy powstaje ciasteczko wazne 14 dni. w ciasteczku wszystko jest zapisywane poprawnie tak mi sie wydaje , bo od dzis dopiero zaczolem prace z ciasteczkami. problem polega w tym gdy uzytkownik wejdzie na strone i w ciastko posiada wpis auto_ == yes wtedy system automatycznie wykonuje dalsze czynnosci lgowaniasamodzielnie. ale problem jest w tym ze przy odczytaniu superglobalnej $_COOKIE['auto_'] system niewidzi tego ciasteczka i pokazuje formulaz logowania . zamieszcze fragment funkcji logowania moze robie blad jezeli tak prosze o pomoc.
prosze o wyrozumialosc bo to jest pierwsze co z ciasteczkami zaczolem robic . ps. czytalem manuala i forum tutaj , znalazlem o cookie ale to niewyjasnialo mi w czym zrobilem blad. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:08 |