![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2005 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
do testowania skryptów php używam lokalnie zainstalowanego serwera Krasnal. Dziś dodałam sobie biblioteki do działania na bazie Oracle. Zrobiłam funkcję w której jest coś takiego:
i zrobiło mi się jakoś tak dziwnie, że skrypt mogę wywołać tylko raz i on zadziała zgodnie z oczekiwaniem, niestety jak go odświeżę, czy też wywołam drugi raz, to zachowuje się tak jak by nie mógł się załadować. Dopiero, gdy zrestartuje apacha to mogę powtórnie wywołać plik. O co w tym może chodzić? Jak mogę zanalizować problem? W pewnym momencie wyskoczył mi nawet komunikat: Wystąpił problem z aplikacją apache.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. AppName: apache.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: ntdll.dll Wydaje mi się, że aplikacja nie została zamknięta i działała dalej, ale nie ten plik w którym próbuje użyć połączenia do bazy oracle. Cały skrypt jest dość długi dla tego go nie wkleje, ale jak by była taka potrzeba to i owszem, wtedy go wkleję |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:25 |