|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Mam problem z pewnym zagadnieniem a mianowicie. to zapytanie $MyAccount2 zwraca tylko 25 rekordów z bazy. Zmienna offset ustala które rekordy wyciągamy czy pierwsze 25 (offset 0) czy od 25 do 50 (offset 1) itd... Potrzeba mi napisać pętle która automatycznie będzie pobierać wszystkie wyniki ($MyAccount2_ODP), porównywać z drugą bazą czy dany rekord już w niej jest czy nie. Jeśli nie to go doda do tamtej bazy.
Przykład: baza 1: Aukcja 1 Aukcja 2 Aukcja 3 .... Aukcja: 24 Aukcja: 25 Aukcja: 26 -------------------------- baza 2: Aukcja 1 Aukcja 2 Aukcja 3 .... Aukcja: 23 ------- Do bazy drugiej zostaną dopisane aukcje 24,25,26 wiążę się to ze zmianą offsety ponieważ tak jak pisałem offset 0 pobiera (25 rekordów) rekordy od 0 do 24 - jednak musi to robić automatycznie czyli klikam SYNCHRONIZUJ i cały proces wykonuje się automatycznie. Siedzę nad tym od wczoraj i kurcze wymyślić nie mogę jakoś - kombinowałem już z header location, itp... ale nic z tego :/
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 19:05 |