![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję osoby do przerobienia skryptu napisanego w php. Skrypt o którym mowię jest pluginem do CMSa CMSimple, którego używam do pisania swoje strony. Chodzi mi konkretnie o przerobienie pluginu, który służy do wysyłania newslettera z głównej strony mojej domeny. Właściwie to przerobienia wymaga tylko część skryptu dotycząca komunikacji (czyli właśnie wysyłania) z serwera mojego hostingodawcy. ponieważ skrypt nie obsługuje uwierzytelniania SMTP - a tego wymaga hastingodawca. Autor pluginu niestety nie rozwija już tego "projektu" a ja nie potrafię go samodzielnie przerobić. Poszukuję więc życzliwych i uczynnych ludzi (człowieka), który przerobiłby ten skrypt tak by on wysyłał newsletter do osób, które się do niego zapisały. Jestem gotowy zapłacić za powyższą usługe, rozsądne/wcześnie dogadane, pieniądze. Pozdrawiam Radek gawa www.kacpi.info gg: 231916 Witam Sprawa jest już nieaktualna. Pozdrawiam gawa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:59 |