![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam trochę głupi, ale strasznie irytujacy mnie problem. Mianowicie mam sobie pewną klasę, która działa bez zarzutu. Aby pobierać dane, używam drugiej klasy, nazwanej "config" implementującą interfejs ArrayAccess. Lecz Gdy zacząłem jej używać (jestem 100% pewny, ze to przez tą klasę) to w źródle strony mam dziwne spacje. Wygląda to mnie więcej tak: Kod test Kod mojej klasy "config":
Klasa bardzo prosta i szczeże powiedziawszy nie mam pojęcia, gdzie tutaj jest jakiś błąd i dlaczego mam takie dziwne spacje na początku dokumentu. Jeśli to ważne to używam kodowania ANSI [wg. notepad++], więc nie jest to wina BOM-a. Jeśli ktoś wie ocb to proszę o odpowiedz i pozdrawiam, Matix. -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:59 |