![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie kłopot ze ten skrypt hodzi dodaje do bazy ale ona zawsze dodaje jak odświezy strone a ja che jak nacisnie przycisk dodaj
proszę o pomoc Kod <?php //function pol_mysql() { //ustawiamy teraz dane naszej bazy $db_host = 'localhost'; $db_user = 'test'; $db_pass = 'test'; $db_name = 'gg'; //ustawiamy polączenie z bazą danych $lacz = mysql_pconnect($db_host, $db_user, $db_pass); if(!$lacz) { echo "Wystąpił błąd: Połączenie z bazą nie powiodło się."; exit; } //wybieramy bazę if(!@mysql_select_db($db_name, $lacz)) { echo '<b>Baza danych chwilowo niedostepna. Przepraszamy.</b>'; exit; } $bleee=mysql_query("SELECT * FROM opis1 ") or die ("vbgcgfbcvbhcb"); echo(" <html> <DIV> <TABLE BORDER=2> "); while($wiersz = mysql_fetch_array($bleee)) { echo(" <TR> <TD width=50><FONT Face=arial SIZE=\"3\" COLOR=\"\">"); print $wiersz['log']." "; echo("</TD> <TD width=500><FONT Face=arial SIZE=\"3\" COLOR=\"\">"); print $wiersz['opis']." "; echo(" </TD> <TD width=100><FONT Face=arial SIZE=\"3\" COLOR=\"\">"); print $wiersz['data']." "; echo" </TD> </TR> "; }echo" </TABLE></font></DIV> "; } echo(" <form method=get> Opis: </br><textarea name=opis rows=\"1\" cols=\"66\"></textarea> <input TYPE=SUBMIT type=\"bleee\" value=\"Dodaj\"> </form>"); $czas = date("Y-m-j G:i:s"); $opis1 = 0; IF($opis && $czas) $query = "INSERT INTO `opis1` (`id`, `opis`, `data`, `log`) VALUES ('', '$opis', '$czas', 'logi')"; $bleee=mysql_query($query); exit; echo'<html>'; ?> Moze mi ktoś powie jak to zrobić zeby nie dodawało zawsze jak odswieze strone i dodaje to samo
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 1.10.2025 - 16:06 |