![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pracuje pod WIN2000, nie mam zielonego pojecia dlaczego nie moge przekazac wartosci zmiennych z formularza do nastepnej strony, mysle ze kod zminimalizowalam juz maksymalnie, a wyglada to tak
pierwsza strona - test1.html: Kod <html>
<head> <title>formularz</title> </head> <body> <form method="GET" action="test.php"> <p>username <input type="text" name="Usern" size="20"></p> <p>password <input type="password" name="Userp" size="20"></p> <p> <input type="submit" value="Zaloguj" name="Submit"> </form> </body> </html> druga strona - test.php: Kod <?php
echo "zapisane zmienne: $Usern, $Userp"; ?> w adresie w przegladarce, wypisuje wartosci wpisane w polach formularza, ale kiedy chce je wypisac, porownac, cokolwiek z nimi zrobic - sa puste Blagam pomozcie mi jak najszybciej, jesli w ciagu trzech dni nie uzyskam zadnej odpowiedzi bede musiala formatowac dysk i zaczynac od nowa... bo najprawdopodobniej sama cos namieszlam tylko nie wiem gdzie... jesli ktosby mial chociaz jakis pomysl niech da znac, to bardzo wazne z gory dziekuje za pomoc meica ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 22:26 |