![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 510 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam drobny problem z tabela. chcialem sobie ja sam stworzyc, ale niestety nie za bardzo mi to idzie. phpmyadmin caly czas wywala mi bledy, a ja nie wiem co moge poprawic. otoz potrzebuje tabelke z 8 polami. tyle ile wiem napisze... reszte prosze o pomoc
![]() numery - numerki - auto uzupelnianie - Podstawowy Login - Unikalny - do 20 znakow - jaki typ pola ? atrybuty ? porownywanie tekstu ? dodatkowe ? haslo - jaki typ pola do ilu znakow ? atrybuty ? porownywanie tekstu ? dodatkowe ? - haslo zapisane po metodze md5 imie - jaki typ pola do ilu znakow ? atrybuty ? porownywanie tekstu ? dodatkowe ? nazwisko - jaki typ pola do ilu znakow ? atrybuty ? porownywanie tekstu ? dodatkowe ? Poczta - adres mailowy - jaki typ pola do ilu znakow ? atrybuty ? porownywanie tekstu ? dodatkowe ? data - data stworzenia tego wpisu - jaki typ pola ? atrybuty ? porownanie tekstu ? dodatkowe ? Admin - numerki albo 0 albo 1 albo 2, domyslnie na 0 - jki typ pola ? atrybuty ? porowanie tekstu ? dodatkowe ? Nie ma co ukrywac, ze problem mam spory ![]() ![]() z gory dzieki za pomoc ![]() pozd ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:42 |