Witam miałem sortowanie działało, a teraz nie wiem czemu nie działa, dzisiaj zauważyłem że nie działa (nie wiem ile czasu tak już jest), nie mogę dojść czemu to nie działa, a oto kod:
<?php
$polaczenie = mysql_connect("localhost", "xxx", "xxx") or
die("Sprawdź połączenie z serwerem");
empty($_GET['sort'])?
$sort='nazwisko':$sort=$_GET['sort']; $query = 'SELECT * FROM zawodnicy ORDER BY "'.$sort.'"' ;
$zawodnicy = '
<h2><center><br><font face="lucida console">ZAWODNICY W DRUŻYNIE</font><br><br></center></h2>
<table width="90%" border="1" cellpadding="2" cellspacing="2" align="center" bgcolor="FFFFFF">
<tr>
<th><font color="416F76">L.p</font>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=imie" style="text-decoration: none">Imię</a></th>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=nazwisko" style="text-decoration: none">Nazwisko</a></th>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=pozycja" style="text-decoration: none">Pozycja</a></th>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=wiek" style="text-decoration: none">Wiek</a></th>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=narodowosc" style="text-decoration: none">Narodowosc</a></th>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=bramki" style="text-decoration: none" title="Goli w tym sezonie">Gole</a></th>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=bramki_w_kar" style="text-decoration: none" title="Goli w karierze">G_k</a></th>
<th><a href="zawodnicy2.php?sort=hattrickow" style="text-decoration: none" title="Hattricków w karierze">H</a></th>
<th><font color="416F76">Uwagi</th></font>
</tr>
';
$lp = 0;
$wiek_sr = 0;
$lp++;
$wiek_sr += $row['wiek'];
$zawodnicy .= '
<tr>
<td>'.$lp.'</td>
<td>'.$row['imie'].'</td>
<td>'.$row['nazwisko'].'</td>
<td>'.$row['pozycja'].'</td>
<td style="text-align: center;">'.$row['wiek'].'</td>
<td>'.$row['narodowosc'].'</td>
<td style="text-align: center;">'.$row['bramki'].'</td>
<td style="text-align: center;">'.$row['bramki_w_kar'].'</td>
<td style="text-align: center;">'.$row['hattrickow'].'</td>
<td>'.$row['uwagi'].' </td>
</tr>
';
}
?>
Bardzo bym prosił o sprawdzenie kodu, może ktoś wyłapie co tu jest nie tak, ja już nie mam siły.. :/