![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znalazłem kod do logowania na strone uzupełniłem go trochę sam i mam problem bo jak wpisze dobre hasło to wyrzuca że jestem niezalogowani i że jest błąd w 19 linijce sidze już pare godzin nad tym i niewiem co źle :/
CODE <?php session_start(); ?>
<html> <head> <title> Logowanie </title> </head> <body> <center> <?php include 'conf.php'; mysql_connect($host,$username,$password); $user = $_POST['login']; $passmd5 = md5($_POST['haslo']); $result = mysql_query("SELECT haslo FROM usr WHERE login=\"$user\""); $row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM); $passorg = $row[1]; if($passmd5 == $passorg) { echo '<CENTER>'; printf("<H1>Zostałeś pomyślnie zalogowany !!!</H1>"); printf("<a href=\"admin2.php\">Dalej >>></a>"); $_SESSION['log'] = 1; $_SESSION[‘admin’] = $row[2]; $_SESSION[‘login’] = $row[0]; echo '</CENTER>'; } else { echo '<CENTER>'; printf("<H1>Hasło się nie zgadza !!!</H1><BR>"); printf("<a href=\"admin.php\">Powrót</a>"); echo '</CENTER>'; } ?> </center> </body> </html> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 14:00 |