![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam następujący problem - w sesji przechowuję aktualnie wybrany język - u mnie działa w Firefoxie, IE6, IE7, opera itd. na innym komputerze ie6, firefox też działa poprawnie. Okazało się, że u 2 osób jest gubiona wartość tej zmiennej, chociaż SID jest zachowany w cookie i jest zapamiętany stan użytkownika (zalogowanie/wylogowanie). Dodałem do kodu wyświetlanie komunikatu i poprosiłem osobę, u której jest błąd - właśnie na IE6 żeby klikała krok po kroku to co jej mówię i podawała mi wypisywane komunikaty - wszystko wskazuje na to, że w pewnym miejscu bez żadnego powodu, wybrany język jest gubiony - u mnie komunikat jest inny niż u tej osoby. Po zainstalowaniu Firefoxa, tej osobie bez problemu już działa, a nie ma zastosowanego w kodzie żadnego mechanizmu zależnego od przeglądarki. Czy ktoś z Was może spotkał się z podobnym problemem? A może jest jakiś bug w IE6, o którym nie wiem? Pozdrawiam i proszę o informacje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 11:12 |