![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak zrobić skrypt, który będzie automatycznie pobierał zawartość strony internetowej. Chodzi mi o strony imdb.com i filmweb.pl. Chciałbym zrobić skrypt, który pobierałby mi automatycznie dane z tych stron (po wprowadzeniu id) i kopiował mi do formularza dodawania do bazy mysql. Proszę o jakąś radę lub jakiś kawałek kodu, gdyż nie wiem za bardzo jak się do czegoś takiego zabrać . A może istnieją już takie skrypty, gdyby ktoś wiedział i mógł udostępnić, albo linki podać, bo ja szukałem, ale nic nie znalazłem, co by mnie zadowalało. P.S. Założyłem podobny temat w dziale PRZEDSZKOLE, ale nikt nie odpowiadał i stwierdziłem, że jest to może zbyt skomplikowany temat jak na ten dział, więc zrobiłem tutaj drugi taki temat, ponieważ nie mogłem przenieść tamtego. Przepraszam administratorów, moderatorów i całą ekipę forum, ale na prawdę zależy mi na uzyskaniu odpowiedzi, lub choćby jakiejś wskazówki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:17 |