![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Moze wy mi pomozecie. Nie wiedzialem w ktory dzial moje zapytania wsadzic ;-) A mianowicie chce zakupic Subiekta GT oraz ich pakiet sfere+ oscgt ( po co az tyle programow 0_o ) i polaczyc go ze swoim sklepem internetowym. Dzwonilem do dzialu technicznego INSERTu i powiedzieli mi ze nie moga mi udzielac zadnych informacji i powiedzieli ze pisaniem ich sklepow zajmuja sie ich partnerzy, powiedzialem ze chce sam napisac taki sklep to koles powiedzial ze zadnej informacji nie moze mi udzielic....zreszta koles byl lekko nie w sosie ;/ chce wiedziec co i jak bo nie wiem czy sie za to zabrac czy zlecic to komus bardziej PRO kto juz na tym siedzial przejdzmy do pytan: w jaki sposob subiekt komunikuje sie ze strona? Czy subiekt potrafi pobierac dane z bazy MYSQL czy trzeba zrobic skrypt ktory "obrabia" mysql na jakis format subiektowy a subiekt tenze format pobiera? Czy to moze jakies proste API generowane w XML? Czy subiekt musi stac na maszynie serwera ? Prosze o odpowiedzi bo to very important! ![]() -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:46 |