![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robie wlasnie mala galerie zdiec jednak sie troche kaszani pod IE - FF i opera dzialaja bez zarzutu , probowalem ustawic <!--[if IE]> jednak nie wiem czemu to nie chcialo zadzialac kiedy utawilem style dla IE tutaj jest kawalek mojego CSS z ktorym jest problem pod IE,
wyglad galerji wyglada nastepujaco: sa bloki ( div ) o wymiarach 100x100 i w nich sie pojawiaja zdiecia - jezeli zdiecie jest wieksze to clip mi je docina do wymiarow , pod ff i opera wszystko jest jak nalezy i ten kod dziala znakomicie , natomiast pod IE nastepuje przesuniecie obrazkow o okolo 40-50 px , jak wylacze ten kod css powyszy to IE dziala dobrze a FF i Opera sie sypia wydaje mi sie ze position:absolute kaszani sprawe - ma ktos pomysl co bym mogl z tym zrobic ? kod php jest ok proboje jednak ten styl naprawic , wydawalo mi sie ze mozna cos w zamian za position:absoulte zastosowac ale nie przypominam sobie co moze byc ;/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:34 |