![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić, jeśli nie zastosowałem się do jakiegoś punktu regulaminu bądź założyłem temat w złym miejscu. Nie jest to podyktowane złą wolą. Z góry przepraszam i jeśli takowe faux pas popełniłem, proszę o zwrócenie uwagi
![]() Ale do rzeczy. Przy budowie strony zaniemogłem, gdy do kodu strony chciałem wcielić ściągnięty skrypt downloadu. Fragment kodu strony, który odpowiada za ładowanie elementu do odpowiedniego diva, wygląda następująco:
Zawartość pliku get.php:
I o ile w dwóch pierwszych przypadkach przygotowane przeze mnie strony w html-u wczytują się ładnie, to odwołanie do skryptu już mi nie wychodzi. Oczywiście wczytuje mi stronę główną skryptu, ale po kliknięciu w link do kategorii zamiast otworzyć mi się ona w tym moim divie, otwiera się w osobnym okienku. Domyślam się, że to jest problem z ?id plików, jednak moja wiedza jest bardzo mała... Czy mógłby ktoś pomóc, jaką składnię należy ułożyć, aby wszelkie odnośniki ze skryptu otwierały się w divie na stronie głównej index.php, a nie w osobnych okienkach? Ten skrypt to Download Asystent v1.0, a link do nowej kategorii wygląda tak: http://adres_www/get.php?id=mdf1&action=display Byłbym wdzięczny za pomoc. Lub ewentualne podanie linków, gdzie znajdę odpowiedź lub wskazówki. Pozdrawiam. Ten post edytował squeet 30.06.2007, 17:38:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:21 |