![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2004 Skąd: KrK Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem, na stronie mam taki oto kod Kod <div id="footer"> <div id="copyright"><p>tekst</p></div> <div id="copy">tekst</div> </div> i do tego css Kod #footer { margin: 10px auto 5px auto; width: 800px; padding:0; text-align: left; } #copyright { padding-left: 10px; float: left; border-left: 3px solid #fff; margin-top: 6px; margin-right: 0; padding-right: 0; width: 303px; } #copyright p { margin: 0; padding: 0; } #copy { width: 497px; float: right; border-top: 1px solid #fff; padding-top: 5px; margin: 0; padding-left: 0; } i mam taki problem w IE wszystko jest tak jak powinno to wyglądać,natomiast w FF i Operze mam takie coś że <div id="copy"> jest wyświetlane dopiero pod tekstem umieszczonym w id="copyright" a powinno być to wyświetlane na równi. może mi ktoś pomóc co zmienić aby ff i opera wyświetlała, oba divy na jednej wysokości a nie jeden pod drugim aha tylko nie chodzi mi o zwężenie prawej strony, bo wtedy zamierzony efkt wyglądu mi się psuje, bo psuje mi lay, natomiast jeśli zwęże lewą strone id='copyright' to ten div ucieka do góry pod ostatni element z lewej strony, a margines górny div'a id='footer' wogóle nie oibniża w ff i operze tego fragmentu :/ -------------------- SpannerDEV.pl - Support Invision Power Board (IPB, IP.Board), skiny IP.Board i na fora, Tworzenie stron WWW, Mody do IP.Board
IPSBeyond.pl - Support IP.Board, Modyfikacje IP.Board, Skiny IP.Board |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:44 |