![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zapewne jest to banał, dla mnie jednak jest to problem. Mam przyciski we flashu, które są odpowiednio obsłużone. Jak widać w skrypcie poniżej. Chce zrobić następującą rzecz. Mam cały szereg przycisków, które będą wyświetlały z bazy odpowiednie rzeczy w zależności od pewnej liczby. I to jest właśnie moje pytanie: w jaki sposób przesłać dowolną liczbę do skryptu w php.za pomocą flash? Czyli np. klikam na wyświetl i w tym momencie "leci" do skryptu php liczba 1. Help Kod: <span style="font-weight: bold;"><a href="http://pl.php.net/str_glowna.onRelease = function() { getURL("index.php", "ramka"); }; " title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual">str_glowna.onRelease = function() { getURL("index.php", "ramka"); }; </a></span> ![]() problem rozwiązany. Jakby ktoś chciał wiedzieć: str_glowna.onRelease = function() { getURL("index.php?zmienna=1", "ramka"); }; Ten post edytował kiela 9.06.2007, 14:58:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:25 |