![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2005 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
na początek powiem, że nie umiem programować obiektowo, ale znalazłam bardzo czytelny kawałek skryptu, który bym chciała dołączyć do swojego strukturalnego kodu. Na początek wkleje ten piękny skrypt. plik koszyk.php
plik session.php
i teraz tak, to co jest pod słowem plik session.php wkleiłam sobie na stronę pomiędzy jakieś tam <td></td> no i wyskakuje mi błąd Fatal error: Unknown(): The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition <b>koszyk</b> of the object you are trying to operate on was loaded _before_ the session was started więc zrobiłam tak jak napisali i wkleiłam fragment include("koszyk.php"); na górze swojej strony index.php
no ale w tym wypadku wyświetla mi się błąd: Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\usr\krasnal\www\sexshop\koszyk.php:60) in c:\usr\krasnal\www\sexshop\index.php on line 4 Wiec jak ja mam to rozwiązać? Pomocy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:55 |