Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [php] Panel logowania, potrzebny panel logowania który zczyta z logów/sql kto zalogawany
wojtekwro

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

witam
jestem tutaj nowy więc dzień dobry wszystkim.

potrzebuje napisać dla siebie formularz reklamacji sam formularz jak i baza po paru godzinach udał się ;]
Jednak problem mój polega na tym, że chciałbym aby był on dostępny po zalogowaniu ( to wiem jak zrobić za pomocą bazy.txt i 2 inne sposoby tez wpadły mi w ręce ale nie to jest ważne). Chodzi dokłądnie o to, user loguje się, i ma dostęp do formularza a także podstron z nim powiązanych większość "logowań" jaki znalazłem w necie odnosiła się do pojedynczego pliku .php .html Ja chciałbym aby dotyczyło to całej zawartości "folderu ze stroną, aby nikt ręcznie niczego nie wklepał i zobaczył w przeglądarce. Sprawa nr.2 po zalogowaniu gdy użytkownik wypełni formularz potrzebuje zrobić coś takiego, ze automatycznie jest przypisywany autor danego "formularza" (ten który się zalogował i to sporządził). Zapis całej zawartości strony w bazie mysql. Nie oczekuje gotowego skryptu bo eni o to tutaj chodzi, a jedynie podpowiedzi z czego skorzystać, albo co z czym ugryść. Logowanie stworzone byłoby od podstaw fajnei by było gdyby była możłiwośc nadawania uprawnien userom na daną część "serwisu".

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 19:52