![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Nie wiem czy nie robię źle pisząc tak od razu nowy temat, ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na swoje pytania na łamach forum. Jeśli potraficie wybaczyć to proszę o wybaczenie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Mam taki kłopot: Sprawdzając poprwaność strony opartej na PHP Fusion na stronie W3C wyrzuciło mi ogrmoną ilość błędów. Adres strony to www.kruklanki.net.pl I tu jest kłopot. Sprawdzam błąd "w linii np 660 brak znaku '/' " i co się okazuje ? strona powinna się otwierać na news.php, a tam jest tylko np 200 linii. Oczywiście są jeszcze dodatki typu menu pr , menu lew ale naprawdę nie wiem jak mam to ugryźć. Próbowałem każdy plik .php kolejno "skanować" za pomocą W3C, ale to tez nie pomaga. Bardzo proszę o pomoc, bo zalezy mi na prawidłowym działaniu strony, a w IE wyrzuca w pasku stanu błędy i byc może dlatego trochę wolniej się ładuje. Oczywiście sprawdzam zawsze w 4 przeglądarkach - Opera, IE, Firefox i Netscape Pozdrawiam BatGraf |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:16 |