![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siedzę już od rana i prubuję wymyślec dobre logowanie ale ni w ząb nie mogę nic wymyslić. Co prawda zrobiłem taki system ale opiera się o na sprawdzaniu czy w POST są dane ale jak user wejdzie w inny katalog (tworzę internetowy dysk) to te dane z post znikają i zostaje wywalony
![]() Pomyślałem aby zrobic tak ze jak się zaloguje i hasło i login będą się zgadać to ustawia ciacho z zawartościa zalogowany i tyle ale sęk w tym że jeśli ktoś zaloguje się na swój internetowy dysk z loginem np. zosia i zostanie przeniesiony do strony strona.pl/zosia i tam ma swój skrypt to gdy teraz wpisze sobie w pasku adresu strona.pl/marysia to skrypt sprawdzi że ok, jest w ciachu zalogowany wiec dopuści. Czy ktoś może mi podsunąć pomysł jak to zrobić ? Więc tak, pomyślałem że zrobię z tym ciachem ale w ciachu będzie pisać jeszcze katalog - dobre rozwiązanie ? -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:07 |