![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pewien problem i nie wiem jak się do tego zabrać... A wiem, że wszystko da się rozwiązać, trzeba tylko chęci, a obecnie je mam..
![]() mam tabele w html mającą 2 kolumny, a wniej jakas zmienna pobrana z bazy mysql... col1 _____| col2__| $a.........|..........| tablica powiązana z $a ma tak z 10 wpisów -> np. kolejne litery alfabetu ze znacznikiem '<br>', aby obniżało do następnego wiersza. pobierając dane, tabela w html będzie zapewne tak się prezentować col1 __| col2__| a........ |..........| b........ |..........| c........ |..........| d........ |..........| e........ |..........| f........ |..........| g........ |..........| h........ |..........| i........ |..........| j.........|..........| Chicałbym, aby dane automatycznie, porówno rozkładały się po kolumnach... Jest to możliwe? np. col1 __| col2__| a........ |f..........| b........ |g..........| c........ |h..........| d........ |i..........| e.........|j..........| i jak dodam nastepny rekord to tabela się powiększa... Nie wiem sam czy o banał pytam. Siedzę już sporo w HTML... no sam nie wiem, czekam na wasze propozycje ;-) Z góry thx |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:43 |