![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosiłbym o ocenę / konstruktywną krytykę designu strony gotuj24.pl, która to jest podczas tworzenia.
Link do designu: http://gotuj24.pl/design.png Może kilka uwag: - Main_content jest zależne od strony... Albo przyjmuje całą szerokość albo dzieli się szerokością z prawym blokiem o szerokości takiej jaka jest wyszukiwarka. - Obrazek w header, jest zależny od strony... Np wchodzimy do obiadków, pokaże się piękny schabowy albo roladka na talerzu... - opcje w menu w kategoriach bedzie troche wiekszy line-height, <a> bedize elementem blokowym ze zmienianym tlem... - nie wiem czy czcionka napisu pod logo pasuje... - strona bedzie wycentrowana - pod strona bedzie jakies tlo... jeszcze nie wiem jakie... zrobie jak poskladam stronke - ogolnie czcionki w serwisie to bedzie tahoma i arial - i inna uwaga: jest to jeden z moich pierwszych samotnych krokow w grafice, prosilbym o ew. porady vo jeszcze mozna zrobic Ten post edytował mokry 18.02.2007, 01:07:40 -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:52 |