![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Do tej pory jak zwracałem dane z serwera pobrane ajaxem to w pliku php dawałem echo 'coś do zwrócenia' i wstawiałem to do diva na stronie za pomocą innerhtml.
Wszystko pięknie, teraz stanąłem przed innym problemem. Mam kilka pól tekstowych do których chcę wstawić dane z bazy. Założmy że są to pola imie, nazwisko ,wiek, wzrost a w bazie mam takie informacje dla kilku osob. Zrobiłem sobie diva, który zawiera listę nazwisko tych osób. Pozycjonuję go abolutnie i pojawia się po kliknięciu w ikonę. Taki ala popup. Do czego zmierzam. Lista nazwisk na tym divie to w rzeczywistości lista linków do których mam przypisane funkcje JS. np itd Teraz chciałbym aby po kliknięciu na nazwisko nastąpiło wywołanie funkcji pobierz która połączy się z serwerem pobierze z bazy dane które mi są potrzebne i wstawi je do inputa. Sama funkcja nie stanowi problemu, problemem jest dla mnie zwrócenie np pola imie z bazy do inputa o id=imie pola nazwisko z bazy do inputa o id=nazwisko Jak zrobić takie zwracanie wyników, żeby dane trafiły do konkretnych pól? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 01:59 |