![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik index.php a raczej jego wycinek bo pozostała niepotrzebna składnia wycięta:
czyli administrator login: pass: <przycisk zaloguj> i klient: login: pass: <przycisk zaloguj> oraz plik admin.php problem w tym że chcę przesłać usera i password admina do pliku admin.php i tam dalej działać coś tak samo jest z klient.php...przesyłam login i hasło i działam no i.......jeżeli użyję przycisku submit to oczywiście działa to bez zarzutu ale tutaj nie mogę użyć submit bo musiałbym na samym początku w form podać adres strony która będzie mi się otwierać a ja nie mogę podać jednej bo będą się otwierać różne tak wiec muszę użyć button. Nowa strona admin.php otwiera się ale nie mogę za nic przesłać POSTem tych dwóch pól login i pass :/ w jaki sposób prosty można przesłać do dowolnej strony naciskając przycisk jakieś wartości pól ? temat pewnie prosty ale wszędzie tylko submit :/ a przesyłania przez buttona nie ma |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 23:39 |