![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam:)
Trochę brakło mi wyobraźni i utknęłam w martwym punkcie. Mam dwie tabele w jednej produkty i ich ceny: _______________________ |nr produktu||cena produktu| ==================== |.Produkt_1.||.....cena_1......| |.Produkt_1.||.....cena_2......| |.Produkt_1.||.....cena_3......| |.Produkt_1.||.....cena_4......| a w drugiej zamówienia: ______________________________________________ | klient ||produkt_1|| produkt_2|| produkt_3|| produkt_4| ======================================== | .kl_1. ||...... tak.....||..... tak......||..... nie......||..... nie......| | .kl_2. ||...... nie.....||..... tak......||..... tak......||..... tak......| | .kl_3. ||...... tak.....||..... nie......||..... tak......||..... tak......| Jak otrzymać wartość zakupów każdego klienta i wyświetlić kolejno??, Czytałam o tablicach, ale jakoś nie potrafię sobie stworzyć działającego modelu. Pozdrawiam P.S. Mam już lekko dość nauki, chyba pójdę na długi spacer i rzucę kompa na kilka dni, bo jako żywo nawet przy gotowaniu obiadu ingrediencje stają się dla mnie zmiennymi ($pieprz i $pietruszka), a nawet proste zagadki logiczne wydają się być nierozwiązywalne... EDIT: tabelki mi się rozjechały .... buuuu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:17 |